Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ele-custom-skin domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/bimehira/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
کاربرد بیمه‌ی عمر برای صاحبان شرکت ها و مشاغل کوچک – نمایندگی بیمه ایران

بیمه‏‌ی عمر یکی از قدرتمندترین و پرکاربردترین ابزارها در دست صاحبان شرکت‏ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط به شمار می‏‌آید. کارا‌یی این بیمه برای آن‏ها فراتر از پوشش‏هایی نظیر فوت، ازکارافتادگی و امراض می‌باشد.

مهمترین دغدغه‏‌ها و سوالات ذهنی صاحبان این شرکت‏ها و کسب و کارها که بیمه عمر قادر به رفع آنها می‏‌شود:

این سوال مشترک خیلی از مدیران و صاحبان شرکت‏ها و کسب وکارهای کوچک و متوسط است.

خوشبختانه بیمه عمر ابزاری است برای زمانی که مدیر یا صاحب یک شرکت قصد چشم‏‌پوشی از ادامه‏‌ی کار در شرکت خود را دارد، حال آنکه می‌خواهد خانواده‏‌ش همچنان از سود سالیانه‌‏ی مربوط به سهام شرکت منتفع شود.

یکی از اصلی‏ترین دلایل قطع همکاری مدیر یا صاحب یک کسب و کار و تحویل دادن و فروختن آن به سایر شرکا، مساله بدهکاری مالی است. در این شرایط مدیر یا صاحب شرکت به ناچار تصمیم به قطع همکاری با شرکت و واگذاری امور به سایر شرکا و سهامداران شرکت می‌گیرد.

در چنین حالتی معمولا فرد به دلیل نیاز مبرم به نقدینگی مجبور به فروش سهام خود و در نتیجه قطع حقوق و حق مدیریت و سایر درآمدهایش می‌‏شود.

اما داستان به این سادگی نیست، شخص به دلیل زحماتی که برای رونق کسب‏‌ و کار در آن شرکت کشیده است تمایل دارد که یکی از فرزندانش را به جای خود در شرکت جایگزین کند.اینجاست که بی علاقگی فرزند و تفاوت برنامه ریزی زندگی وی با پدرش کار دست آنها خواهد داد.

اینجاست که اندوحته و یا ارزش بازخریدی بیمه عمر ابزار و اهرمی خواهد بود که صاحب این شرکت می تواند به واسطه‏‌ی آن در هنگام واگذاری شرکت، سهام بیشتری را برای خانواده خودش خریداری کرده و در مقابل، مالکیت شرکت را به سایر شرکا و سهامداران واگذار کند.

 ممانعت از انتقال بدهی‏ها و اقساط وام‏ها بر دوش اعضای خانواده

سرمایه اغلب شرکت‏ها و کسب و کارها به صورت صد درصد نقدی نیست و بخش اعظمی از سرمایه گذاری‏های آنها از محل اخذ وام تامین شده است. اما به محض فوت یا از کارافتادگی صاحب شرکت تمام اقساط وام و بدهی‏های جاری شرکت معلق شده و به سرعت سررسید خواهند شد.

در چنین حالتی مسئولیت تسویه اقساط سنگین این وام‏ها و بدهی‏های جاری شرکت بر عهده بازماندگان صاحب این شرکت خواهد بود که در خوشبینانه ترین حالت ممکن تمام منابع درآمدی و پس اندازهای باقیمانده برای خانواده، باید برای تسویه یا تعدیل این بدهی‏ها شوند و خانواده متوفی باید به فکر راهی دیگر برای امرار معاش و کسب درآمد باشند.

اگر صاحب شرکت دارای بیمه نامه عمر باشد بلافاصله پس از فوت ایشان و گرفتن سرمایه های فوت و اندوخته بیمه نامه می‏‌شود، تمام یا بخشی از بدهی‎ها و وام‏ها را تسویه کرد و در نتیجه یک عمر زحمت این شخص که تماما برای هدف تامین رفاه خانواده‏‌ش انجام گرفته تبدیل به ریاضت مالی برای خانواده‏ی او نشده و یک شبه بر باد نمی‏رود.

حفظ کارمندان و مهره مالی کلیدی در بلند مدت

فرض کنیم در این شرکت دو مهندس مشغول به کار هستند که اصطلاحا آچار فرانسه‏‌های آن شرکت می‌‏باشند که اگر هر کدام از آنها نباشند همه‏‌ی فعالیت‏های شرکت مختل خواهد شد و این بسیار گران تمام خواهد شد که این فرد جذب یک شرکت رقیب شود یا خودش یک شرکت مستقل ایجاد کند.

اگر یک مدیر شرکت بیمه نامه‌‏ی عمر برای کارمندان مهم و کلیدی خودش تهیه کند و کل حق بیمه یا نصف آنرا متقبل شود مزایایی را برای او به همراه خواهد آورد.

نخست اینکه آن کارمند می داند بعد از 20 سال کار صاحب یک اندوخته ی بزرگی برای خودش است ودیگر انگیزه‏ای برای جدا شدن از شرکت را ندارد و همچنین کارمندان یک قوت قلب را هم پیدا می‌‏کنند که در طول سنوات کاری خود با آن شرکت در صورت بروز از کارافتادگی بر اثر حادثه، ابتلا به امراض خاص و بیماری‏های صعب العلاج نیاز فوری به پول نقد یا سایر مشکلات و مصائبی که تحت پوشش بیمه‏‌ی عمر هستند از پشتوانه کافی برخوردار خواهند بود.

همین امر می‏‌تواند سطح کیفیت و کمیت ارتقاء کاری کارمندان شمارا افزایش دهد و سطح ارتقاء یک شرکت کاملا بستگی به آرامش فکری و ذهنی کارمندان و کارکنان آن شرکت و کسب و کار دارد و هم آرامش در حال وآینده‏ی خود و خانواده‏شان را ایجاد می‏کند.

استفاده از امتیاز وام بیمه نامه های کارکنان

در اغلب قراردادهای گروهی بیمه عمر شرکت‏ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط منعقد شده، یک قراداد داخلی بین مدیر و کارکنان آن شرکت بسته می‏شود که در صورت پرداخت وجه حق بیمه توسط شرکت، شرکت می‏‌تواند از محل بیمه نامه‏‌های کارمندانش بدون اخذ ضامن یا وثیقه وام دریافت کند.

این یعنی زمانی که شرکت با بحران و کسری نقدینگی مواجه می‏شود می‏‌تواند بخشی از نقدینگی مورد نیاز خود را از محل وام ها فورا برطرف کند.

 

جمع بندی مزایای کلیدی بیمه عمر برای صاحبان شرکت‏های کوچک

اگر مدیرعامل یا صاحب شرکت کوچک یک بیمه عمر مناسب و با پوشش‏ها و سرمایه‏‌های کافی تهیه کند، سپری بسیار مقاوم در مقابل تمامی معضلات و مشکلاتی که در بالا اشاره شد خواهد ساخت.

  1. اندوخته بیمه نامه، ارزش بازخرید، امکان برداشت یا اخذ وام فوری تا 90 درصد اندوخته، سبب تامین یک سرمایه‏‌ی عالی و مطمئن برای رفع نیاز مبرم صاحب شرکت به نقدینگی و در نتیجه حق سهام وی پس از ترک همکاری با شرکت در دهه‏‌های آتی می‏‌شود.
  2. سرمایه‌‏های فوت به علاوه اندوخته بیمه نامه تا سال فوت باعث می‌‏شود که بازماندگان صاحب شرکت بتوانند تقریبا تمام بدهی‏ها و اقساط وام‏های اخذ شده برای تامین سرمایه‌‏ی شرکت را نقدا تسویه کنند. البته به شرط آنکه صاحب آن شرکت بیمه نامه‌ه‏ای متناسب با میزان بدهی‏‌های شرکت خود انتخاب کرده باشد.
  3. صاحبان شرکت‏ها و کسب و کارهای کوچک کارمندان و مهره‌‏های کلیدی خود را از دست نمی‏‌دهند و جلوگیری از پیوستن آنها به شرکت‏های رقیب می‌‏شود. زیرا کارمندان در صورت بودن در آن شرکت از مزایای بیمه عمر استفاده می‏‌کنند. می‏دانند در زمان بازنشستگی علاوه بر دریافت حقوق از تامین اجتماعی یک حقوق مازاد دیگر هم از محل بیمه عمر در زمان کهولت و پیری خود دارند و بازنشستگی آرام‏تری دارند و از طرف دیگر کارمند می‏داند در مقابل مشکلات زندگی و بیماری‏ها و یا فوت، خانواده‏اش در امنیت می‏‌باشند.
  4. از طرف دیگر مدیر عاملان شرکت‏ها و کسب و کارهای کوچک با بیمه کردن کارمندان خود و داشتن یک قرارداد داخلی می‏‌توانند در ازای پرداخت حق تمام یا بخشی از حق بیمه کارکنان، حق استفاده از امتیاز وام این بیمه نامه‏‌ها را در اختیار خود قرار دهند.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *